V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a osmahneme na oleji. Jakmile se maso zatáhne, osolíme, okořeníme Ratattouille (můžeme použít jakékoliv jiné koření), opečeme a přidáme scezený hrášek, necháme prohřát. Smícháme s uvařenými těstovinami, promícháme. Můžeme jíst buďto teplé, posypané strouhaným sýrem, nebo na studeno: Ráno do připraveného masa zamícháme dvě lžíce jogurtu a nastrouhaný balkánský sýr (nejsou uvedeny v nákupním lístku).
Povedlo se nám přesolit?
Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme
mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka
nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme....
zobrazit článek